0888 28 42 47
0879 046074
Ще направим Вашият дом чист и свеж!

Професионално основно и абонаментно-поддържащо почистване на домове, офиси, хотели, административни сгради и ресторанти.

Пране на мебели и килими


  При почистване и пране на мебели и тапицерия трябва да се има предвид опитът на нашите екипи, които са специално обучени в грижата към повърхността и текстилната материя. С нас можете да бъдете спокойни, че изборът на фирма за почистване е правилен, знаейки, че ще изберем най-доброто решение за почистване, така че да избегнем всякакъв риск от увреждане на мебелите, защото те са лицето на Вашата стая и за нас е важно да останете доволни от нашите услуги.

   При почистване на мебели и тапицерии първо разпръскваме препарат с помощта на екстрактор върху повърхността, след което внимателно втриваме препарата, който разгражда натрупаната мръсотия и изсмукваме със специална водосмукачка. При по-замърсени повърхности може да се наложи повторно изпиране. Когато материята е по-специфична и неиздръжлива на подобен процес, се прилага ръчно изпиране. Нанася се специален шампоан и се втрива с помощта на четки с естествен косъм, а за подсушаване се ползва отново водосмукачка. Използваме професионална техника, позволяваща регулирането на силата на всмукване, за да не нараним повърхността.

Убедени сме, че крайният резултат ще Ви удовлетвори напълно!