0888 28 42 47
0879 046074
Ще направим Вашият дом чист и свеж!

Професионално основно и абонаментно-поддържащо почистване на домове, офиси, хотели, административни сгради и ресторанти.

Почистване след ремонт

Обикновено винаги след приключване на ремонтни дейности , помещението , в което са извършени е в окаян от хигиенна гледна точка вид. Дори на много работлив човек , не е по силите да извърши качествено почистване след ремонт , без специални умения , препарати и техника. Ние имаме достатъчно опит за да заличим напълно следите от малката “катастрофа” и след нашето експресно почистване след ремонт помещението буквално ще  светне.

  Предлаганото от Home-Cleaning комплексно почистване след ремонт включва безплатен оглед , при който ще набележим и обсъдим с Вас необходимите за почистване дейности , които трябва да бъдат извършени и веднага ще Ви изготвим оферта със срокът на изпълнение и цената. Стандартно услугите ни за почистване след ремонт включва :

    - Премахване на замърсявания от строителни материали от всякъкъв вид – латекс , гипс , лепила, боя , шпакловки и др.

    - Машинно обезпрашаване от фин прах (след циклене или шлайфане) на стени.

    -Двустранно измиване на дограми и  прозорци.

    - Почистване след ремонт с професионална машина на всички видове твърди подови настилки – фаянс , гранитогрес , паркет , балатум ..

    - Машинно изпиране на меки подови настилки.

    - Основно почистване сле ремонт свързано с – Измиване и дезинфекция на санитарните  помещения.

    - Почистване на радиатори , врати , дръжки , контакти , ключове , ламперии ..

    - Изхвърляне и извозване на боклук и строителни материали.